index
Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product

Anti Aging Ürün Kullanımı

Anti Aging Ürün Kullanımı
Anti aging ürünler kırışıklık kremleri gerçekten işe yarıyor mu? Bu sorunun cevabına gelmeden önce bilmemiz gereken aslında neden kırışıyoruz? Pek çok farklı şekilde kırışıklık sebepleri söylenebilir. En önemli kırışıklık sebebi yaşlanma. Yaşlanıyoruz. Vücuttaki proteinlerimiz azalıyor. Serbest radikallere karşı cevap veremiyoruz ve yavaş yavaş hücrelerdeki elastin ve kolajen azaldığı için giderek hücrelerin suyu çekiliyor. Buruşmaya ve kırışmaya başlıyoruz. Bu temel nedeni nedir? Bunu hızlandıran faktörler nelerdir ? İlk sebep güneştir. İkinci neden az protein alımı olabilir. Stres de kırışıklıkları arttırır. Az su tüketimi daha çok kırışıklık meydana gelmesini sağlayabilir. Bu kırışıklıklarda ikiye ayrılıyor. Bir mimik kırışıklıkları bir de hücrenin yaşlanmasına bağlı oluşan kırışıklıklar. Mimik kırışıklıkları on sekiz, yirmi yaşında bile gözükebilir. Özellikle alın çevresinde. Kaş arasında ve kaz ayakları bölgesinde. Sigara içenlerde dudak çevresinde yani kasların kasılmasına bağlı ve deride oluşturdukları kırışıklıklar mimik kırışıklıkları oluyor. Işte bu mimik kırışıklıkları için kullandığınız kremlerin etki etmesi zor. Bunlar için cildi doğru şekilde beslemek etkili olacaktır. Proteini arttırıyoruz. Hücrelere saldıran oksijen radikallerinin azalmasını hücrelerin bir şekilde korunmasını sağlıyoruz. Mimik kırışıklıkları dışında oluşan kırışıklıklarda cilt nemlendirdiği için cildin elastik özelliğini arttırdığı için ve cildin antioksidanlara karşı koruduğu için kırışıklık kremleri anti aging ürünler etkili olacaktır.
Anti Aging Ürün Kullanımı
Kullanacağımız kremlerin dikkat etmemiz gereken noktası içerikleri. A vitamini mi içeriyor? B vitamini mi içeriyor? C vitamini mi içeriyor? E vitamini mi içeriyor? Bu vitaminleri içeridiğinde hangi dönemde kullanıyoruz? Sabah mı akşam mı? Bunları Bunları mutlaka dermatoloğumuza, plastik cerrahınıza ya da eczanenize sorarak bu şekilde doğru kremi kullanmanız gerekiyor. Hyaluronik acid, kolajen peptitler içeren ürünler ile dıştan , kolajen içeren takviye edici gıdalar ile de içten cildimizi destekleyerek başarıya ulaşabiliriz.