index
Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product

Cilt Bakımı Rutini

Cilt Bakımı Rutini

Cilt bakımı rutini; Evde kendi cildimize doğru ürünler ile yapacağımız günlük bakımı ifade eder.

Cilt Bakım rutini veya günlük cilt bakımı cildimizin yağ dengesinin korunması, yaşlanmayı geciktirmek, sağlıklı parlayan bir cilt elde etmek için oldukça önemlidir.

Cildimiz için doğru ürünleri seçmek yapacağımız ilk doğru hareket olacaktır. Cilt bakımı içten dışa şeklinde yapılmadır. Cildimizin ihtiyaçlarını hem oral yolla tüketmeli, hem de dışarıdan doğru ürünler ile müdahale ederek elde etmeliyiz.

Muhtemelen bakım rutininde yapılan hatalar bizleri başarısızlığa itmektedir.

Öncelikle ne yapıyoruz?

Yüz yıkama jeliyle başlıyoruz. Cildiniz için özel geliştirilmiş doğru bir ürün keşfederek işe koyulmalıyız. Yüz yıkama süresi ne kadar olmalıdır? Saniye, on beş saniye, yirmi saniye, altmış saniye hangisi doğru? Altmış saniye. Yüzümüzü altmış saniye parmaklarımızla masaj yaparak yıkamamız gerekiyor. Altmış saniyeden fazlaya gerek yok. Ama altmış saniye yani bir dakikadan da az olmamalı.
Cildimize uygun bir nemlendirici ile temiz olan cildimizin bakımının ikinci basamağında gerçekleştirmeliyiz. Nemlendirici seçerken de yine cildimizin yapısına ve ihtiyacına göre yola çıkmalıyız.

Güneş koruyucu ürünler cildimizi güneşin zararlı etkilerinden koruduğu için mevsim fark etmeksizin cilt bakımı rutinimizde yer etmesi gereken bir üründür.

Temiz, neme doymuş ve güneş koruyucu ile korudugumuz cildimiz için son basamak ihtiyacımız uygun takviye edici gıda ile cildi içten beslemektir.