index
Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product

Kollajen Tedavisinin Uygulama Alanı Nedir?

Kollajen Tedavisinin Uygulama Alanı Nedir?

Kollajen, cilt ve kas hücrelerini ve interstisyel bileşenleri yenileyen bir proteindir. Bu nedenle cildinize ihtiyacı olan gelişmiş bakımı vermek için uzmanlardan profesyonel destek almak gerekir.
Kolajen tip 1 ve 3 cilt bakımında çok önemli bir özelliktir. Bu grubun kollajen türlerinin içerdiği zengin maddeler vücuda aktarılır ve organizma yenilenir. Kollajen 1 ve 3, cildi pürüzsüz ve elastik hale getirmek için birlikte kullanılır. Teknik olarak geliştirilmiş bu kolajen ürünleri ve cilt bakımı kolajen maskeleri cilt problemlerine karşı etkili sonuçlar oluşturur.
Kolajen nasıl korunur?
Kolajen tedavisi öncesinde kişiler cilt analizine tabi tutulur ve gerekli içerik belirlenir. Kollajen tedavisi için hazırlanan içerik ve bileşenler cilde aktarılır ve aktarılan bu maddeler cildi uyararak kolajen yapısını güçlendirir. Uzmanlar tarafından yürütülen bu yöntem sayesinde cilt bakımı profesyonel bir şekilde gerçekleştirilir. Vücuttaki kollajen işlevini tam olarak yerine getiremezse bu yapı nakledilen ürünler yardımıyla yeniden çalışmaya başlar ve vücut kendini onarmaya başlar.
Kolajen tedavisinin cilde faydaları nelerdir?
Aslında kollajen, insan vücudunda doğal olarak bulunan bir proteindir. Ancak yaşla birlikte bu protein azalmaya başlar. Kolajen tedavisi ile ciltte eksik olan amino asitler cilde aktarılır ve bu amino asitler kolajen yapısını yeniden başlatır. Böylece hızlı hareket ederek yeni hücreler oluşur. Cildin daha genç görünmesini sağlar ve tüm cilt problemlerini ortadan kaldırır. Yöntemin en büyük avantajı cildi pürüzsüz ve parlak hale getirmesidir.
Collagen Care Sonrası Cilt Bakımı
Collagen Care sonrası cildi sürekli nemli tutmak ve nefes almasına izin vermek gerekir. Bu nedenle bol su içmek ve kolajen içeren ürünler yemek gerekiyor. Uzmanlar tarafından tavsiye edilen kolajen içerikli kremler ile cilt sürekli olarak güçlendirilmeli ve desteklenmelidir.