index
Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product

Ciltte Kirlilik Hissi

Ciltte Kirlilik Hissi

Kimse cildini kirli hissetmeyi sevmez. Eğer son zamanlarda cildinizi böyle hissediyorsanız, vücudunuzda bir şeyler kesinlikle yolunda gitmiyordur. Beslenmeniz açısından bu tükettiğiniz meyve suları ve smoothielerle ilgili olabilir. Biliyor musunuz? Lif adında özel bi besin vücudunuzdaki tüm temizlik işlerinden sorumlu. Lifli meyvelerde ve sebzelerde bulabilirsiniz. Ama meyve suyu ve smoothie hazırladığınızda lifler ezilir ve tamamen yok olabilir. Ve beslenmeniz neredeyse hiç liften zengin besin içermiyorsa vücudunuzun kendini temizleme gücü azalacaktır. Bu durumu değiştirmek için daha fazla fasulye, tam tahıllı ekmek ve kuru meyveler yiyin. Bunlar sizin yerinize bütün iş üstlenicek, dünya kadar lif içerir.

Şişme, esnekliğin azalması, donuk cilt. Bu sorunlardan birine bile sahipseniz bu vücudunuzda aşırı düzeyde hayvansal protein olduğuna işarettir.

Cildimiz bize ihtiyacımız olanı ve fazlasını nasıl da güzel anlatıyor baktığımızda. Güzellik içten dışa bütünseldir. Bunu unutmayalım .