index
Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product Special for February 20% discount on the 2nd product

Doğum Tarihinize Göre “Aşk Çiçeği” Yıldınızı Öğrenin!

Doğum Tarihinize Göre “Aşk Çiçeği” Yıldınızı Öğrenin!

Feng Shui ve Çin astrolojisinin en etkili yıldızı Aşk Çiçeği’nin sizin için hangi ay ve yönde parlıyor?

Süper güçleriniz olsun ister miydiniz? Kim istemez ki :)

O zaman güzel haberi hemen vereyim. Hepimizin doğuştan gelen süper güçleri var.

Kimimiz bu güçleri farkedip kullanmak konusunda daha cesuruz, kimimiz daha çekingen. Kimimiz şansınına güvenir, kimimiz hep şanssız olduğunu düşünür.

Oysa ki, her insan doğadaki çiçek gibi eşsiz ve biriciktir.

Doğuştan gelen yeteneklerimizi, her birimize ayrı ayrı sunulan hediyelerimizi, yani kendimizi keşfetmek yolunda bize ışık tutan pek çok sistem var. Bunlardan en eski, en kadim olanlarından birisi de Feng shui ve Çin astrolojisidir.

Hepimiz yıldız tozuyuz diyen Carl Sagan’ın da dediği gibi kendimizi keşif yolculuğu, aslında Kozmos’u keşfetme yolculuğu değil midir? İşte bu kadim bilgiler de hepimizin, yıldız tozu misali ne kadar farklı, eşsiz ve bir o kadar da benzer, bir olduğumuzu gösterir.

Tüm kadim bilgilere saygıyla, şunu da eklemek isterim. Uzakdoğu sistemini diğer astrolojik sistemlerden ayıran en önemli fark, insana, insanın mutluluğuna ve şansa, etkilerine en fazla maruz kaldığımız, yaşadığımız yeryüzünü ve mekanları da dahil ederek bakıyor olmasıdır.

Bu sebeple, Feng Shui ve 4 sütun, yani popüler adıyla Çin astrolojisi, beraber çalışan, beraber kullanılırsa etkisi artan sistemlerdir.

Ben de bu iki bilgiyi beraber kullanabileceğiniz çok basit ama etkili bir formülü sizlerle paylaşmak ve bu sayede küçük bir dokunuşla, sizleri bu kadim bilgiyle buluşturmak istedim.

Feng Shui ve Çin astrolojisinin en tatlı, en keyifli ve bir o kadar da etkili yıldızı, “aşk çiçeği” hangi ay ve hangi yönde sizin için parıldıyor bilmek ister miydiniz?

Kimi şanslı kişiler doğuştan bu etkiye sahiptir. Böyle kişiler biraz çapkın ve flört etmeyi seven kişiler olurlar. Kimileri uzun süreli şans dönemlerinde aşk çiçeği etkisine girerler. Çoğu insan, aşk çiçeği şansındayken evlenir ya da ilişkisi derinleşip, renklenir. Ama yine de herkes bu harika etkiden fayda sağlayabilir. Çünkü aşk çiçeği hepimiz için belli aylarda ve yönlerde parıldar, etkisini bizim hizmetimize sunar.

Kendinizi daha çekici ve etkileyici hissetmenizi sağlayan, özgüveninizi destekleyen, bakımlı olma arzusu yaratan ve dolayısıyla sizi ön plana taşıyan “aşk çiçeği yıldızı” sosyal hayatınıza hem renk hem de hareket getirir. Tabii aynı zamanda aşk hayatınızı canlı ve heyecanlı tutar.

“Aşk çiçeği” adı sizi yanıltmasın! İster özel hayatınızda romantizme biraz daha yer açmak için isterseniz de iş hayatınızda önemli sunumlarınızda ve toplantılarınızda, açılış ve davetlerinizde bu tatlı enerjiden destek alabilirsiniz. Aşk çiçeğinin etkisiyle davet ve organizasyonlarınız keyifli geçecek, iş ilişkileriniz de sağlamlaşacaktır. Aşk çiçeği etkisi, insanlarla etkileşim kurmak için harika bir fırsattır ve insanlar bu çekici enerjiye karşı koyamayıp, size mutlaka yanıt verecektir. Bu yıldızdan ne şekilde faydalanacağınız, aşk mı iş mi, tamamen size kalmış :)

Aşağıdaki tablolarda doğum yılınızı bulduktan sonra aşk çiçeği burcunuzu, hangi ay bu yıldızın size desteklediğini ve hangi yönde etkili olduğunu göreceksiniz.

Örneğin 1988 doğumlu iseniz, Ejderha burcusunuz demektir. Horoz burcu aşk çiçeğinizdir. Eylül ayları her zaman, aşk çiçeği etkisini size taşır. Eylül aylarında, ister iş ister aşk, o dönem sizin için hangisi öncelikli ise, bilin ki aşk çiçeği etkisi size desteklemek üzere hazır. Parıldama zamanınız gelmiş demektir.

Peki aşk çiçeği yönümüzü nasıl kullanacağız? Eğer aşk çiçeği yönünüz batı ise evinizde bu yöne denk gelen alanda daima canlı ve renkli çiçekler bulundurun. Canlı çiçekler aşk çiçeği yönünüzde, bu yıldızın etkisini daima canlı ve aktif tutacaktır. Aşkı ve sevgiyi hatırlatan objeler, fotoğraflar ya da işinizle ilgili sizin için anlamlı objeleri de aşk çiçeği yönünüze yerleştirebilirsiniz.

Herkesin, kendini keşif yolculuğunda bir kez olsun doğum haritasını öğrenmesini ve kendini bu kadim bilgilerin ışığında görmesini tavsiye ederim. Çünkü günümüz dünyasında doğuştan gelen yeteneklerimizi farketmek ve kullanmak belki de her zamankinden daha önemli olacak.

Hayatınıza kadim bilgilerden bir katman eklemeniz dileğiyle…

Meltem Özertem