index
750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim

Kolajen Kullanımının Etkilerini Nasıl Arttırabilirsiniz?

Kolajen Kullanımının Etkilerini Nasıl Arttırabilirsiniz?

1. 3 Ay ve Düzenli Kullanım

Öncelikle Dünya Sağlık Örgütünün de tavsiyesi kolajenin etkili olması için üç aylık kür yapmalısıdır ve bu üç aylık kürün her gün düzenli saatlerde tıpkı antibiyotik kullanır gibi kullanılması yönündedir.

2. Miligram Bakımından Yüksek Kolajen Takviyeleri Kullanılmalı

Her gün kullanmanız ve kullandığınız kolajenin yüksek seviyede olması gerekiyor. Eğer düşük miligram değerlerinde bir kolajen kullanıyorsanız Istediğiniz etkiyi almanız zorlaşabilir.

3. Kolajenin Formu

Kullandığınız kolajenin küçük parçalara ayrılmış, enzimatik olarak parçalanmış küçük moleküller olması gerekiyor. Eğer siz büyük molekül ağırlıklı, büyük dalton ağırlıklardaki kolajeni kullanıyorsanız, bunlar mideden geçtikten sonra parçalanıyorlar ve aminoasitlere ayrılıyorlar ve aminoasitler olarak emiliyorlar. Bu da bir kolajen etkisi yaratmıyor. Küçük molekül ağırlıklı emilmesi daha kolay olan kolajenleri kullanmamız gerekiyor. O yüzden kolajeni alırken molekül ağırlıklarına bakmamız gerekiyor ve enzimatik olarak küçük parçalara ayrılmış peptitler olması lazım.

4. Sahte Ürünler

Kolajeni yukarıda anlatıldığı şekilde yüksek miligram değerlerinde , düzenli kullandım aynı saatte kullandım fakat fark yok diyorsanız bu da maalesef sahte ürüne denk gelmek oluyor. Maalesef kolajen piyasası büyümesiyle birlikte sahte ürünlerin çıkması da kaçınılmaz oluyor. Bunun için kolajeni internetten alıyorsanız doğru sitelerden almanız gerekiyor. Eczanelerden alıyorsanız yine güvenilir olan eczaneleri tercih etmeniz gerekiyor. Maalesef bunlarla da ilgili çok fazla kafa karışıklığı var. Çok düşük fiyatlardaki kolajenlerden de uzak durun. Çünkü kolajen maliyeti yüksek bir takviyedir.