index
750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim

Yeni Yılda Yeni Cilt İçin Ne Yapılmalı?

Yeni Yılda Yeni Cilt İçin Ne Yapılmalı?

Yeni yılda yeni ve canlı bir cilde sahip olmak için kendinize yatırım yapabilirsiniz. Bu yıl yeni heyecanlar ve yeni umutlar cildinizde değişikliklere neden olabilir. Bu yıl kırışık önleyici, hasar onarıcı, bakım ve onarıcı ürünlerle zamanın çarkı geri çevrilebilir. Bugün yeni bir cilt bakım rutininin, yeni yılda ise yenilenen bir cildin ilk adımını atın. Bol su içmek, cildinizi makyajdan iyice temizlemek ve dengeli beslenmek cildiniz için atabileceğiniz en iyi adımlardır. Yeniden doğan güneşin yüzünüzü ısıtırken yeni cilt lekeleri oluşturmasına izin vermeyin. Her gün cildinizi güneş kremi ile destekleyerek gelecek yıllara daha enerjik bir adım atabilirsiniz.

Cildinizi yeni yıla nasıl hazırlamalısınız?
Cildinizi yeni yıla hazırlayarak geçmişin izlerini silebilirsiniz. Ciltteki pürüzlerin temizlenmesine destek olan ürünleri kullanarak ölü hücreleri uzaklaştırırken cildin eşsiz parlaklığını vurgulayabilirsiniz. Yumuşak ve zarif bir doku bırakarak cildin yenilenme hissini desteklersiniz.
Her yıl bize yeni bir dönem yaşatsa da cildimizin esnekliğinden de bir adım uzaklaşıyor. Onarıcı bitkisel kompleksler sayesinde cildin elastikiyetinin artmasına yardımcı olun. Kalın ve elastik cilt ile yeni yıla coşkuyla girebilirsiniz.

Yeni yılda yenilenen cilt için ne yapılmalı?
Yeni yılda yenilenmiş ve arınmış bir cilt istiyorsanız bugün değişime doğru bir adım atmalısınız. Alkol ve sigara gibi cilde zarar veren alışkanlıkları azaltmak veya durdurmak en güçlü varlığınızdır. Bol su içmek ve dengeli beslenmek cildinizin sağlığını ve genel sağlığı destekleyecektir. Temizleme sırasında cildi nemlendiren ve bakım yapan bileşime sahip ürünler kullarak kısa sürede değişiklik yapmaya başlayabilirsiniz. İyileşirken doğal güzelliğinizle güçlenmesi ve parlaması için cildinize düzenli olarak bakmanız önemlidir. Yeni yılda yeni bir sen !