index
750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim 750 TL Üzeri Sepette Yüz Yıkama Jeli Hediye • Yeni Üyelere Özel %10 Ekstra İndirim

Netflix’te 2024’e Motivasyon ve İlham Verecek #keşfetmeyedeğer 15 Film

Netflix’te 2024’e Motivasyon ve İlham Verecek #keşfetmeyedeğer 15 Film

Hafta sonlarının iple çekiyoruz, havalar soğudukça dinlenmeye ve Netflix'te film izlemeye zaman ayırmaya hazırlanıyoruz. Cesaret, insan ruhuna iyi gelen ve iç güzelliği ile ilgili gerçek hayattaki hikayelere dayanan filmleri izlemek hepimize iyi geliyor. Bazen bir film; sevme, yaşama ve düşünme şeklimizi değiştirir. Filmler ilham verir, ruh halini yükseltir ve motive eder. Bende bana ilham olan radarımdaki filmleri sizler için tek yazıda topladım.

1. Moonlight

Ay Işığı bugüne kadar izlediğim en unutulmaz ilham verici filmlerden biri. Bu filmde bir insan ruhunun kurtuluşuna tanık oldum. Hikâyenin yönetmeni umutsuz koşulları cesur bir gerçeklikle, geniş vuruşlarla ve sarhoş edici bir sevimlilikle duygusal bir şekilde gösterdi.
Yönetmen: Barry Jenkins
Oyuncular: Mahershala Ali, Trevante Rhodes, Ashton Sanders

2. Forrest Gump

Forrest Gump 1994 yılında gösterime girdi; ancak bugüne kadarki en ilham verici film olarak biliniyor. Tom Hanks harika bir performans sergiledi ve dünya çapında pek çok kişinin kalbini kazandı. Film, kayıplara uğramasına; âşık olmasına ve daha fazlasına rağmen asla pes etmeyen iyi bir adam hakkında. Bu filmin konusu gerçekten ilgi çekici ve insanları şaşırtıyor. Bu filmi izledikten sonra kesinlikle ilham alacaksınız ve hayatta daha iyisini yapmak için motive olacaksınız.
Yönetmen: Robert Zemeckis
Yıldız Oyuncular: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, Sally Field ve Mykelti Williamson

3. The Breakfast Club

Kahvaltı Kulübü, tüm zamanların klasik bir gerilim filmidir. Bu film 1985'te gösterime girdi ama yine de izlenecek en ilham verici filmlerden biri olarak sayılıyor. Bu film sadece nostaljik hissetmemizi sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda genç izleyiciyi hedeflerine korkusuzca ulaşmaları için motive ediyor ve ilham veriyor.
Yönetmen: John Hughes
Yıldız Oyuncular: Emilio Estevez, Molly Ringwald, Judd Nelson, Paul Gleason, Anthony Mitchell Hall

4. Pay It Forward

Adından da anlaşılacağı gibi, “Pay it Forward” filmi tamamen geri vermek ve dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmekle ilgilidir. Bu film de atlanamayacak ve beni büyüleyen filmlerden biri. Netflix'te izlenecek en iyi motivasyon filmlerinden biri olmasına rağmen küçümsenen bir film olmasına şaşmamalı. Ana hikâye, Jai Ho! adlı Bollywood filminden esinlenmiştir. Bu film, almış olabileceğiniz hizmetlerin aynısını iade ederek bir iyilik yapmanız gerektiği yönünde güçlü bir mesaj bırakıyor.
Yönetmen: Mimi Leder
Yıldız Oyuncular: Kevin Spacey, Haley Joel Osment, Helen Hunt

5. The Bucket List

Yapılacaklar Listesi, Netflix'te mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri çünkü film, biri basit bir tamirci, diğeri aynı kaderi paylaşan bir milyarder olan iki farklı adamın etrafında dönüyor. İkisi de eşsiz bir yolculuğa çıkıyor ve motivasyon seviyelerini yeniliyorlar. Yolculukları boyunca benzer bir mantrayı takip ederler: "Yalnızca bir kez yaşarsın." Bu film bizi hayallerimizi aramaya ve dilediğimiz her şeye ulaşmaya motive ediyor! Gerçekten en iyi ilham verici filmlerden biri.
Yönetmen: Rob Reiner
Yıldız Oyuncular: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes

6. I am Kalam

Ben Kalam, Netflix'teki en iyi motivasyon filmlerinden biri. Bu film Sir A.P.J Abdul Kalam'ın gerçek hikayesi üzerine sinemaya uyarlanmıştır. Son zamanlarda hedefleriniz veya işyeriniz nedeniyle depresif veya stresli hissediyorsanız, bu, yetenekleriniz ve iradeniz üzerinde çalışmak için harika bir film olabilir. Filmin yönetmeni, büyük zirvelere nasıl ulaşılacağını ve kendinizi nasıl kanıtlayacağınızı uygun bir şekilde sinematize etmiş.
Yönetmen: Nila Madhab Panda
Yıldız Oyuncular: Gulshan Grover, Harsh Mayar, Pitobash

7. Invictus

Invictus, Nelson Mandela'nın gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen ve izlenecek en iyi filmlerden biridir. Film sizi, hikâyenin yazarının bir oyuncunun yaşadığı ekonomik ve ırksal mücadeleleri uygun bir şekilde resmettiği ilham verici bir gösteriye götürüyor. Genel olarak filmin doruk noktası seyirciyi neşelendiriyor ve ilham veriyor.
Yönetmen: Clint Eastwood
Yıldız Oyuncular: Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge

8. Happy

Mutlu, kendi mutluluğumuzu yaratacak içsel potansiyele cevap vermeye çalışan bir belgesel. Bu belgesel, bilim temelinde pozitif psikolojiye ilişkin en son araştırmalara odaklanıyor. Belgesel dünyayı araştırıyor ve kendi mutluluk anlamını yaratan insanlara odaklanıyor.
Yönetmen: A. Karunakaran
Oyuncular: Christopher Meloni, Lili Mirojnick, Patrick Fischler

9. The Pursuit of Happyness

Bu film ise, Netflix'te en çok tavsiye edilen ilham vericiler arasında. Sık sık izlenebilecek tek film bu, size her zaman ilham verecek. Bu Netflix filmi, Chris Gardner ve oğlunun gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Film, ikilinin evsizlerin hayatta kalmasına odaklanıyor. Film, daha iyi bir hayat arayan baba ve oğulun ilham verici diyaloglarıyla dolu.
Yönetmen: Gabriele Muccino
Yıldız Oyuncular: Will Smith, Thandie Newt on, Jaden Smith

10. Spotlight

Bu Netflix filmi, insan adaletinin ilham verici hikayesine sahip ve bu da onu inanılmaz derecede önemli kılıyor. Filmin hikayesi Roma Katoliklerinin karşılaştığı cinsel istismara odaklanıyor. Film, güçlü güçlerin cinsel istismarına karşı Romalıların nasıl zafer kazandığını gösteriyor. Film yolsuzluk ve adalet arasındaki dengeyi vurguluyor.
Yönetmen: Tom McCarthy
Oyuncular: Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Michael Keaton

11. Good Will Hunting

Film, tanınmayan bir dehanın (Will Hunting) hikayesine odaklanıyor. Film, ana karakterin nasıl doğru yola geldiğini gösteriyor. Bu ilham verici film üç Oscar kazandı. Pastanın üzerindeki kiraz ise Damon'ın film boyunca gösterdiği ilham verici performans. Netflix'te izlenecek en iyi film bu bence. Sonunda film, fırsatların hayatları nasıl değiştirdiğini görmenizi sağlayacak.
Yönetmen: Gus Van Sant
Yıldız Oyuncular: Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck

12. The Shawshank Redemption

Bir hapishanenin duvarlarındaki iki adamın güzel dostluğu Esaretin Bedeli'nin ana kökenidir. Film bizi hiçbir zaman umudumuzu kaybetmemeye ve her zaman olumlu bir yaklaşımı tercih etmeye motive ediyor. Sabır ve sakinlik mücadele döneminde kazanmanın tek anahtarı. Hapishane içindeki ve hapishane dışındaki iki adam arasındaki bağ inanılmaz. Bu film mutlaka izlenmesi gerekenler arasında.
Yönetmen: Frank Darabont
Yıldız Oyuncular: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton

13. Lion

Lion, Kalküta'da kaybolan Hintli bir çocuğun hikayesine dayanıyor. Film, çocuğun Avustralyalı bir çift tarafından evlat edinilmesi ve 25 yıl sonra ailesini aramak için Hindistan'a dönmesinin duygusal hikayesini vurguluyor. Film, çocuğun aile ilişkilerine saygı duyması nedeniyle duygusal bir içgörü bırakıyor ve bu da Lion'u izlenecek en iyi film haline getiriyor.
Yönetmen: Garth Davis
Yıldız Oyuncular: Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara

14. The Blind Side

Kör Taraf destek ve sevgiyle dolu filmler arasında. Hikâye, travma geçiren evsiz bir çocuğun, bir kadın ve ailesinin desteğiyle futbolcu olmasını konu alıyor. Film tamamen insanlık üzerine kurulu. Aileye karşı kabul ve sevgiyi izlemek inanılmaz.
Yönetmen: John Lee Hancock
Yıldız Oyuncular: Quinton Aaron, Sandra Bullock, Tim McGraw

15. Marriage Story

Evlilik hikayesi duygusal bir vitrin. Muhtemelen Scarlett Johansson ve Adam Driver'ın en iyi eseri. Bu film, destansı bir boşanma destanına dayandığı için sizi ağlatabilir. Laura Dern, Marriage Story ile "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar"ını kazanarak bunu kesinlikle başardı.
Yönetmen: Noah Baumbach
Oyuncular: Adam Driver, Scarlett Johansson, Laura Dern

İyi seyirler.

Moshe Aelyon